Serena's Pet ServiceHondenuitlaatservice
Hondenopvang
Huisdierverzorging

Vanwege bekkenklachten tijdens mijn zwangerschap ben ik helaas genoodzaakt om vroegtijdig te stoppen met lesgeven. Vanaf november/december 2019 (als alles mee zit) kunt u contact op nemen voor gehoorzaamheidscursus.


20 januari 2019 ben ik geslaagd voor mijn opleiding ‘Kynologisch instructeur’. Met dit papiertje op zak ga ik mijn bedrijf uitbreiden met een hondenschool. Bij de hondenschool zullen vooral gehoorzaamheidslessen gegeven worden (puppycursus, pubercursus en cursus voor volwassen honden). Daarnaast wil ik ook af en toe workshops organiseren.

Ik leer de eigenaar van de hond hoe hij positief kan trainen met zijn hond. Belangrijke elementen bij gehoorzaamheid en opvoeding vind ik rust en beheersing. Dit komt dan ook uitgebreid aan de orde bij de cursussen. Daarnaast kan de eigenaar zelf ook invloed hebben op de inhoud van de cursus (wat wil je graag leren).

Ik geef groepslessen en privélessen. De groepen zullen uit maximaal 5 combinaties bestaan. Lekker klein dus! Hierdoor krijgt iedere cursist genoeg aandacht om verder te kunnen met de training.

Er kan gebruik worden gemaakt van privélessen als dit een voorkeur is. Als je hond probleemgedrag vertoont kan ik je ook adviezen geven om dit te verhelpen, we kunnen in dat geval samen gaan trainen.

De lessen worden gegeven op een omheind (1.60m hoog) veld. In de toekomst heb ik ook beschikking over een binnenruimte. Natuurlijk gaan we ook af en toe een praktijk les op locatie doen.

We zijn nu aan het verbouwen. Het is dus een beetje een zootje. Als je hier doorheen kunt kijken ben je van harte welkom om op cursus te komen! De kwaliteit van de lessen wordt er natuurlijk niet minder om!

Neem gerust contact op als je vragen hebt!